FIN Yritysrahoitus kokemuksia

Tässä arvostelussa tutustumme FIN Yritysrahoitukseen yrityksenä ja otamme selvää sen tarjoamasta yrityslainasta. Käymme läpi yrityslainan hakemiseen liittyvät kriteerit ja hakuprosessin.

Ominaisuudet:

Tietoa:

Mikä on FIN Yritysrahoitus?

FIN Yritysrahoitus Oy on suomalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa yritysrahoitusratkaisuja suomalaisille pk-yrityksille. FIN Yritysrahoituksen kautta voi hakea tavallista vakuudetonta yrityslainaa sekä Euroopan Investointirahaston tukemaa yrityslainaa.

FIN Yritysrahoitus on perustettu vuonna 2014 Helsingissä. FIN Yritysrahoituksen toimitusjohtajana toimii Ville Matti Kaitue.

FIN Yritysrahoitus tekee yhteistyötä Euroopan Investointirahaston (EIF) kanssa tukeakseen suomalaisia pienyrittäjiä ja taatakseen lainojen saatavuuden. EIF takaa FIN Yritysrahoituksen myöntämiä lainoja vähintään 80 prosenttisesti.

Joustavaa yrityslainaa 2 000–10 000 €

FIN Yritysrahoitus myöntää sekä yrityslainaa henkilötakauksella että EIF:n takaamaa yrityslainaa suomalaisille yrityksille.

Mahdollinen lainasumma, laina-aika ja lainan korko ja riippuvat siitä, onko yrityslaina EIF:n vai yrityslainaa hakevan henkilön takaama. Erityisesti EIF.n takaama laina on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille.

FIN Yritysrahoituksen reaalivakuudeton yrityslaina:

EIF:n tukema FIN Yritysrahoituksen yrityslaina:

Kuka voi hakea FIN Yritysrahoituksen yrityslainaa?

FIN Yristysrahoituksen yrityslainaa voivat hakea minkä tahansa kokoiset osakeyhtiöt, avoimet yhtiöt, kommandiittiyhtiöt, toiminimet ja osuuskunnat. Yritys voi toimia millä toimialalla tahansa.

Lainahakemus tehdään sähköisesti verkossa eikä hakemukseen tarvitse liittää tilinpäätösraportteja tai muita dokumentteja.

FIN Yritysrahoituksen vaatimukset yrityslainan hakemiseen:

Vaatimukset EIF:n tukeman yrityslainan hakemiseen:

FIN Yritysrahoitus ei myönnä yrityslainaa ilman luottotietoja.

Näin haet yrityslainaa FIN Yritysrahoitukselta

FIN Yritysrahoituksen yrityslainaa haetaan verkossa, ja prosessi on nopea ja yksinkertainen. Lainapäätöksen saa arkisin yleensä jo saman päivän aikana.

Lainanhakijan ei tarvitse tehdä erikseen hakemusta EIF:n tukemaan lainaan, vaan sitä tarjotaan automaattisesti vaihtoehtona lainahakemuksessa.

Yrityslainan hakeminen FIN Yritysrahoitukselta:

  1. Täytä lainahakemus FIN Yritysrahoituksen nettisivuilla.
  2. .Kun lainahakemus on hyväksytty, saat lainasopimuksen ja sopimusehdot tarkasteltavaksi.
  3. Jos haluat hyväksyä lainasopimuksen, palauta se allekirjoitettuna.
  4. Hyväksyttyäsi lainasopimuksen FIN Yrityslaina maksaa lainasumman tilillesi viimeistään kolmessa arkipäivässä.

Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta eikä sido hakijaa mihinkään.

Mikä on yrityslainan korko?

FIN Yrityslainan lainatarjous räätälöidään aina yrityskohtaisesti. Lainan kokonaissumma on aina yrityskohtainen, ja todellinen vuosikorko vaihtelee lainasumman ja laina-ajan mukaan.

Lainan todellinen vuosikorko käy ilmi lainatarjouksesta, joten se on selvillä ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

FIN Yritysrahoituksen yrityslainan korot ja maksut:

EIF:n tukeman FIN Yritysrahoituksen yrityslainan korko ja maksut:

Kokemukset FIN Yritysrahoituksesta

Lukemiemme arvostelujen perusteella FIN Yritysrahoituksen asiakkaat ovat hyvin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Arvosteluissa korostuu lainanhakuprosessin nopeus ja helppous.

Lisäksi asiakkaat arvostavat FIN Yritysrahoituksen kotimaisuutta sekä mahdollisuutta hakea EIF:n tukemaa lainaa. FIN Yritysrahoituksen asiakkaat hakevat tyypillisesti suhteellisen pieniä yrityslainoja lyhyellä laina-ajalla.

FIN Yritysrahoitus ei ole listattu Trustpilot-sivustolla, mutta muun muassa Financer-sivustolla sillä on muutama arvostelu 3,8/5 keskiarvolla

FIN Yritysrahoituksen vakuutus

FIN Yritysrahoitus tarjoaa myös yhdessä Vakuutustorin kanssa yrittäjille suunnattua tuloturva-vakuutusta. Palvelu tuo rahallista turvaa yhdessä Kelan päivärahan kanssa, jos yrittäjä jää työttömäksi tai ei pysty työskentelemään sairastumisen tai loukkaantumisen takia.

Yrittäjä ei saa samanlaista ansiosidonnaista työttömyyskorvausta kuin työsuhteessa olevat palkansaajat, ja tuloturva-vakuutus on tarkoitettu takaamaan tulot töiden loppumisen, sairauden tai loukkaantumisen osuessa kohdalle.

Kuukausittain maksettavan tuloturva-vakuutuksen voi ottaa kuka tahansa yrittäjä. Yrittäjä voi valita tietyn kuukausittaisen summan, jonka haluaa maksaa vakuutuksesta, ja se määrittää, kuinka paljon yrittäjä saa korvausta työttömyyden tai työkyvyttömyyden aikana.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

FIN Yritysrahoituksen asiakaspalvelu auttaa kaikissa yrityslainaan ja sen hakemiseen liittyvissä kysymyksissä. FIN Yritysrahoituksen asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 09.00–11.00 välillä.

Asiakaspalveluun on mahdollista ottaa yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Puhelinnumero: 09 3158 3770
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@finrahoitus.fi
Osoite: PL 18, 00351 Helsinki

Usein kysyttyjä kysymyksiä

EIF:n tukema 5 000 euron yrityslaina soveltuu etenkin uusille ja jo toiminnassa oleville suomalaisille pk-yrityksille. Jotta lainaa voi saada, tulee yrityksen olla rekisteröitynyt ja toimia Suomessa, yrityksen liiketoiminnan tulee keskittyä Suomeen, yrityksellä tulee olla vähintään yksi työntekijä ja yhtiöllä tulee olla puhtaat luottotiedot.

Kyllä voi, kunhan yritys täyttää lainanhakemiselle asetetut kriteerit.
FIN Yritysrahoitus käsittelee lainahakemukset arkisin, mutta hakemuksen voi lähettää milloin tahansa.
Yrityslainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen, kunha sen käyttökohde liittyy yritystoimintaan. Yleisiä käyttötarkoituksia ovat muun muassa yrityksen kassavirran parantaminen, käyttökustannusten kattaminen, remontti, laitteiden hankinta ja uuden henkilöstön palkkaaminen.

Ei vähennetä. Lainan järjestelypalkkio jaetaan tasaisesti koko laina-ajalle ja sitä maksetaan lainan kuukausierien yhteydessä.