CrediNord kokemuksia: lue lisää yrityslainasta

Ominaisuudet:

Tietoa:

Tässä arvostelussa perehdymme CrediNordin tarjoamaan yrityslainaan, sen ominaisuuksiin ja lainavaatimuksiin sekä hakuprosessiin. Lisäksi luomme katsauksen CrediNordiin yrityksenä.

CrediNord on suomalainen yritysrahoitukseen keskittynyt rahoitusyhtiö, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille. CrediNordin kautta lainaa voivat hakea minkä tahansa alan yritykset yritysmuodosta riippumatta.

CrediNordin yrityslaina on laina ilman vakuuksia, ja sen voi saada käyttöön nopeasti. CrediNord tarjoaa myös luottolimiittiä yrityksille.

Mikä yritys vaikuttaa CrediNordin taustalla?

Credinord on perustettu Suomessa vuonna 2019. CrediNordin perustajia ovat Jim Forsbom, Jan Forsbom ja Roope Lindroos ja heillä on vankka kokemus rahoitus- ja riskienhallinta-alalta. CrediNord on merkitty Finanssivalvonnan maksulaitosrekisteriin.

Suomen lisäksi CrediNord toimii myös Ruotsissa, Tanskassa ja Alankomaissa.

CrediNord – yrityslainaa joustavasti jopa 350 000 € asti

CrediNordin yrityslaina on reaalivakuudeton laina, jossa yrittäjä toimii itse henkilötakaajana. Yrityslainaa voidaan myöntää kaikille yleisille yritysmuodoille alasta riippumatta.

Myönnettävän lainan määrään vaikuttaa yrityksen liikevaihdon määrä, taloudellinen tilanne, toimiala ja muut olennaiset tiedot. Tyypillisesti myönnettävän yrityslainan määrä on yrityksen yhden kuukauden liikevaihdon verran.

CrediNordin yrityslaina:

Millaiset yritykset voivat saada lainaa CrediNordilta?

CrediNordilta yrityslainaa voivat hakea osakeyhtiöt, avoimet yhtiöt, kommandiittiyhtiöt ja toiminimiyhtiöt. CrediNord voi siis myöntää yrityslainaa minkä tahansa toimialan yritykselle.

Toimialan sijaan tärkeämpää on se, että yrityksellä on riittävästi maksukykyä lainan maksamiseen. Lainaa myönnetään suhteessa yrityksen liikevaihtoon: mitä suurempi liikevaihto, sitä suuremman lainan yritys voi saada.

Lainapäätökseen vaikuttaa yrityksen senhetkinen taloustilanne ja lainan takaavan henkilön luottotiedot. Myönnettävä lainasumma puolestaan perustuu yrityksen liikevaihdon määrään, tulokseen ja muihin taloudellisiin tietoihin sekä yrityksen luottoluokitukseen ja mahdollisiin velkoihin.

Vaatimukset yrityslainan hakemiseen CrediNordilta:

Hae yrityslainaa CrediNordilta – nopeaa ja yksinkertaista!

Yrityslainan hakeminen CrediNordilta käy vaivattomasti verkossa. Lainan hakeminen on nopeaa. Hakemuksen täyttäminen vie vain minuutin ja lainahakemukseen saa arkisin vastauksen tunnin kuluessa sen jättämisestä.

Yrityslainan haku CrediNordilta:

  1. Hae CrediNordin yrityslainaa verkossa.
  2. Kerää tarvittavat liitteet: Y-tunnus, takaajan tiedot, lainan käyttökohde, lainasumma ja laina-aika.
  3. Tutustu saamaasi yrityslainatarjoukseen
  4. Hyväksy tarjous.
  5. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla..
  6. Lainasumma maksetaan tilille jopa samana päivänä

Lainan hakeminen rahoitusyhtiöltä on aina maksutonta eikä velvoita hakijaa mihinkään.

Mikä on CrediNord lainan korko?

CrediNordin yrityslainan korko on aina yrityskohtainen, ja se perustuu useisiin eri tekijöihin. Lisäksi vallitsevalla markkinatilanteella on vaikutusta lainan korkoon.

CreditNord tekee luottoluokituksen ja riskiarvion yrityksen tietojen perusteella. Koron määrittelyssä otetaan huomioon yrityksen luottoluokitus ja yrityksen taloudellinen tilanne. Lainan korkoon vaikuttaa myös sekä lainasumma ja laina-aika että yrityksen ja lainan takaajan tiedot.

Mitä pienempi riskiarvio on, sitä alhaisemman koron lainalle voi saada.

Lainan koron näkee lainatarjouksesta. Koska lainatarjous on yrityskohtainen, tarjotun lainan koron saa selville hakemalla lainaa. Lainatarjous ei sido hakijaa mihinkään, joten siihin ei liity riskiä.

CrediNordin lainatarjouksessa ilmoitetaan kuukausierä, johon sisältyy aina kaikki lainan kulut. CrediNordin lainassa ei ole piilokuluja, vaan koko kiinteä kuukausittain maksettava kulu ilmoitetaan selkeästi.

Kokemuksia CrediNordista

CrediNord on vielä suhteellisen tuore toimija, joten sille ei ole ehtinyt kertyä aivan yhtä paljon arvosteluja kuin pidempään toiminnassa olleille alan yrityksille.

Lukemiemme arvostelujen perusteella CrediNordin saama palaute on kuitenkin yleisesti ottaen erittäin positiivista. Asiakkaat kuvailevat lainanhakuprosessia mutkattomaksi ja erittäin nopeaksi sekä lainaehtoja selkeiksi. Lisäksi asiakaspalvelua kehutaan sujuvaksi ja ystävälliseksi. Asiakkaat ovat tyytyväisiä saamaansa henkilökohtaisen palveluun.

Trustpilot-sivustolla CrediNordin arvosana on 4/5 tähteä, ja sillä on 15 arvostelua. Myös Googlessa CrediNordin arvosana on 4/5, ja arvosteluja löytyy 12 kappaletta.

Henkilökohtaista palvelua CrediNordin asiakkaille

Vaikka CrediNordin lainaprosessi toimii täysin verkossa, haluaa yhtiö myös tarjota asiakkailleen pankkimaailmasta tuttua henkilökohtaista palvelua. Jokainen myönteisen lainapäätöksen saanut yritysasiakas saa itselleen nimikkohenkilön hoitamaan laina-asioita.

Asiakas voi olla yhteydessä omaan nimikkohenkilöönsä esimerkiksi silloin, jos eteen tulee kysymyksiä lainan maksuaikataulusta ja lyhennysvapaalle kuukaudelle olisi tarvetta.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

CrediNordin asiakaspalvelu auttaa kaikkiin yrityslainaan ja luottolimiittin liittyvissä kysymyksissä.

Credinordin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä arkisin klo 09.00–17.00. Yhteydenotto onnistuu joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä voi. Yrityslainalle voi saada enintään neljä lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Lyhennysvapaina kuukausina maksetaan ainoastaan lainan kulut kyseiseltä kuukaudelta, mutta lainan lyhennystä ei tarvitse tehdä.
CrediNordin yrityslaina on vakuudeton laina, joten sen saaminen ei edellytä reaalivakuuksia. Sen sijaan lainan takaamiseksi riittää yrittäjän henkilökohtainen takaus. Isomman kokoluokan yrityslainoissa voidaan vaatia kahta takaajaa.

Yrityslainaa voi hakea mitä tahansa tarkoitusta varten, sillä yrittäjä voi itse päättää lainan käyttökohteen. Lainaa voi käyttää esimerkiksi henkilöstön palkkaamiseen, uuden toimitilan hankintaan, uuteen laitteistoon tai markkinointiin.

Ainoa rajoitus on se, että yrityslaina on käytettävä yrityksen toimintaa varten eli sitä ei voi käyttää omiin henkilökohtaisiin tarkoituksiin.

Arkisin CrediNord arvioi yrityksen lainahakemuksen saman tien ja vastauksen saa tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Mikäli CrediNord myöntää hakijalle lainaa, voi lainasopimuksen allekirjoittaa ja rahat saada pankkitilille vaikka saman tien.

CrediNord pyrkii varmistamaan, että haetun lainan määrä ja laina-aika ovat tasapainossa yrityksen tilanteen kanssa. CrediNordin yrityslainan voi maksaa takaisin etuajassa ilman lisäkuluja. Mikäli laina maksetaan takaisin suunniteltua nopeammin, lainakulut maksetaan ainoastaan niiltä kuukausilta, kun laina on ollut käytössä.

Jos yritys kokee tarvitsevansa hieman joustoa takaisinmaksun kanssa, voi CrediNordin kanssa neuvotella tarvittaessa lyhennysvapaasta kuukaudesta.