BusinessCredit kokemuksia: tutustu palveluun ennen yrityslainan hakemista

Tässä arvostelussa tutustumme yritysrahoitusta tarjoavaan BusinessCredit-yritykseen ja sen yrityslainaan. Käymme läpi yrityslainan ominaisuudet ja kriteerit sekä lainan hinnoittelun perusteet ja kuinka lainaa voi hakea.

BusinessCredit on suomalainen rahoitusalan yritys, joka myöntää yrityslainoja. BusinessCreditin yrityslaina on suunnattu etenkin pienille ja keskisuurille suomalaisyrityksille. Yrityslainan lisäksi BusinessCredit myöntää myös yrityslimiittiä.

Ominaisuudet:

Tietoa:

Mikä yritys myöntää BusinessCredit yrityslainaa?

BusinessCredit yrityslainaa myöntää WS Finance Oy, joka on suomalaisomisteinen yrityslainaratkaisuhin keskittynyt yhtiö. Se on yksityishenkilöille myönnettävistä kuluttajaluotoistaan tunnetun J.W.-Yhtiöt Oy:n sisaryhtiö.

WS Finance Oy on osa WestStar-konsernia. WS Finance Oy on myöntänyt yrityslainaa BusinessCredit -brändillä vuodesta 2017 lähtien. Yrityslainat myönnetään yrityksen omasta taseesta ja omilla varoilla.

BusinessCredit - joustavaa yrityslainaa 1 000–100 000 €

BusinessCreditin yrityslaina on vakuudeton laina eli sen saamiseksi ei tarvita reaalivakuuksia, vaan henkilötakaus riittää, Lainasummasta riippuen takaajaksi tarvitaan yksi tai kaksi henkilöä.

BusinessCreditin yrityslainan ominaisuudet:

Minkälainen yritys voi saada BusinessCreditin yrityslainaa?

BusinessCreditin yrityslainaa voivat hakea suomalaiset osakeyhtiöt, avoimet yhtiöt, kommandiittiyhtiöt ja toiminimet. Lainaa voivat hakea yritykset toimialasta riippumatta.

Yrityslainaa voi hakea mitä tahansa tarkoitusta varten, kunha se tulee yrityksen käyttöön. Yleisiä yrityslainan käyttökohteita ovat laitehankinnat, liiketoiminnan laajentaminen, investoinnit ja varaston täyttö.

Ehdot yrityslainan saamiseen:

BusinessCreditin yrityslainan hakuprosessi

Yrityslainan hakeminen BusinessCreditiltä on helppoa ja nopeaa; lainahakemuksen tekeminen onnistuu netissä muutamassa minuutissa, ja arkisin lainahakemus käsitellään tunnin sisällä sen vastaanottamisesta. Kun lainatarjous on hyväksytty, lainasumma voidaan siirtää tilille jo samana päivänä.

Yrityslainan hakijalla on oltava nimenkirjoitusoikeus yritykseen. Lainahakemukseen tarvitaan yrityksen Y-tunnus, nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä vastuuhenkilöiden ja takaajien nimet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.

Lainatarjouksen hyväksymiseen tarvitaan lainanhakijan henkilökohtaiset pankkitunnukset sopimuksen sähköistä allekirjoitusta varten.

BusinessCredit yrityslainan hakeminen:

  1. Valitse lainasumma ja laina-aika sekä täytä lainahakemus. Hakemukseen ei tarvita liitteitä.
  2. BusinessCredit käsittelee lainahakemuksen arkisin jopa tunnissa.
  3. Saat lainatarjouksen, jonka voit halutessasi hyväksyä ja allekirjoittaa. Myös takausvastuisiin liittyvät sopimukset on allekirjoitettava.
  4. Saat lainasumman käyttöön jopa samana päivänä, mutta viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

BusinessCreditin yrityslainan hakeminen on maksutonta eikä sido hakijaa mihinkään.

Mikä on BusinessCreditin lainan hinta ja miten se muodostuu?

BusinessCreditin yrityslainan hinta on aina yrityskohtainen. Yrityksen luottokelpoisuus ja myönnettävä lainasumma määritellään yrityksen liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella.

BusinessCreditin yrityslainasta veloitetaan yrityskohtainen kiinteä toimituspalkkio. Yrityslainan kokonaissumma on selvillä jo ennen lainan hyväksymistä. BusinessCreditin lainalaskurilla voi testata alustavasti yritykselle haettavan lainan hintaa.

BusinessCreditin lainassa ei ole korkoa, vaan siitä maksetaan kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää lainan kaikki kulut. Lainasumman hinnoittelu on läpinäkyvää ja lainan kokonaishinta ilmoitetaan aina selkeästi ilman piilokuluja.

Ainoa lisäkulu on postitse lähetettävä paperinen lasku, josta veloitetaan 5 euroa per lasku, mikäli yritys sen haluaa. Normaalisti laskut lähetetään sähköpostitse.

Yrityslainan voi maksaa takaisin suunniteltua nopeammin eikä se vähennä tai lisää lainan kuluja.

Mikäli yritys maksaa lainan takaisin ongelmitta ja aikataulun mukaisesti, voi yritys halutessaan hakea lainalle korotusta. Tyypillisesti lainaa voi olla mahdollista korottaa alkuperäisen lainapäätöksen rajoissa ja ehdoilla.

Kokemuksia BusinessCreditin rahoitusratkaisuista

Lukemiemme asiakaskokemusten perusteella BusinessCreditin yrityslainaa kehutaan nopeaksi ja helpoksi sekä asiakaspalvelua ystävälliseksi. Lainan hinnoittelua kiitellään selkeäksi ja lainanmaksua tilille sukkelaksi. Lisäksi asiakkaat arvostavat BusinessCreditin kotimaisuutta.

BusinessCredit panostaa vastuulliseen lainaamiseen

BusinessCredit korostaa toiminnassaan vastuullisen luotonannon tärkeyttä. BusinessCredit painottaa toimivansa aina lakia ja asiakkaitaan kunnioittaen.

BusinessCreditin vastuulliseen luotonantoon kuuluu selkeä markkinointi ja läpinäkyvä lainatarjous sekä nopeasti reagoiva asiakaspalvelu, joka auttaa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.

BusinessCredit ilmoittaa selkeästi lainatarjouksen yhteydessä lainan maksuaikataulun, kokonaiskustannukset ja kuukausierän. BusinessCredit tekee aina lainaa hakevasta yrityksestä luottoarvion, ja sen pyrkimyksenä on varmistaa, että lainasumma ja laina-aika sopivat yrityksen talouteen.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

BusinessCreditin asiakaspalvelu auttaa lainan hakemiseen sekä olemassa olevaan lainaan liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin klo 8.30-16.00 joko puhelimitse tai sähköpostilla.

BusinessCredit yhteystiedot:

Usein kysyttyjä kysymyksiä

BusinessCreditin yristyslainan hakemiseen ei tarvita liitteitä, kuten tilinpäätöstietoja. Liitteitä voi kuitenkin halutessaan lähettää, jos niiden kokee olevan merkityksellisiä lainapäätöksen kannalta. BusinessCredit saa tietoja Bisnodelta, Clentonilta ja AlmaTalentilta, mikä vähentää tarvetta liitteiden lähettämiseen.
Asiakirjat allekirjoitetaan sähköisesti Visma Sign -palvelun avulla.
Kun lainasopimus ja takaussitoumukset allekirjoitetaan sähköisesti arkipäivänä klo 16.00 mennessä, siirretään lainasumma samana päivänä yrityksen tilille. Jos yrityksen tili on Nordeassa, saa lainan käyttöön saman tien. Mikäli yrityksen tili on jossakin muussa pankissa, näkyy laina tilillä seuraavana pankkipäivänä.
Mikäli yritys haluaa maksuvapaan kuukauden tai pidentää laina-aikaa, voi asiasta neuvotella BusinessCreditin kanssa. Kuukausilaskun eräpäivää voi tarvittaessa siirtää BusinessCreditin verkkopalvelussa.
Yrityslaina on kertaluonteinen laina, jonka yritys saa käyttöön kerralla. Yrityslimiitti puolestaan toimii kuluttajarahoituksesta tutun joustoluoton tavoin. Yrityslimiitin avannut yritys saa käyttöönsä luottotilin, josta yritys voi nostaa rahaa käyttöönsä million tahansa myönnetyn limiitin rajoissa.