CapitalBox kokemuksia: tutustu palveluun ennen yrityslainan hakemista

Ominaisuudet:

Tietoa:

Tässä arvostelussa tutustumme yritysrahoitusta tarjoavaan CapitalBoxiin. Tutustumme CapitalBoxiin yrityksenä ja käymme läpi sen tarjoaman yrityslainan ominaisuudet ja hakuprosessin.

CapitalBox on rahoitusyhtiö, joka tarjoaa lainaratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille. Yrityslainan lisäksi yritykset voivat hakea CapitalBoxin kautta myös yritysluottoa ja lainan jälleenrahoitusta.

CapitalBoxin kautta yrityslainaa voi hakea ilman raha- tai esinevakuuksia, sillä pelkkä henkilökohtainen takaus on riittävä lainan saamiseen, mikäli yritys on terveellä pohjalla.

Mikä yritys toimii CapitalBoxin taustalla?

CapitalBox aloitti toimintansa osana Multitudea, joka on on vuonna 2005 perustettu kansainvälisesti toimiva fintech-alan yritys. Nykyään CapitalBox on Multituden itsenäinen liiketoimintayksikkö.

CapitalBox on perustettu vuonna 2015 ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. CapitalBox AB Suomen sivuliike on perustettu vuonna 2020. CapitalBox toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa, Liettuassa ja Isossa-Britanniassa.

CapitalBox - joustava yrityslaina 350 000 € asti

CapitalBox tarjoaa digitaalisen laina-alustan, jonka kautta yrityslainaa voi hakea 5000 – 350 000 euroa. Laina-aika on 6–48 kuukautta.

CapitalBoxin kautta haettu yrityslaina on reaalivakuudeton, mikä tarkoittaa, että lainan saaminen ei edellytä fyysisten vakuuksien, kuten rahan tai kiinteistön asettamista lainan vakuudeksi.

Reaalivakuudeton laina vaatii kuitenkin henkilötakauksen eli yrittäjä on itse vastuussa yrityslainan maksamisesta, jos käy niin että yritys ei pysty hoitamaan velkaansa.

CapitalBoxin yrityslaina maksetaan takaisin kiinteinä kuukausierinä, joka pysyy samana koko laina-ajan.

CapitalBox myöntää yrityslainaa erilaisiin tarkoituksiin, kuten uuden laitteiston tai välineiden hankintaan, toimitilojen remonttiin, varaston täydennykseen ja muihin suuremman kokoluokan investointeihin.

Yrityslaina CapitalBoxin kautta:

Minkälainen yritys voi saada lainaa CapitalBoxilta?

Minkä tahansa muotoinen yritys voi hakea yrityslainaa CapitalBoxin kautta. Yrityksen toimialalla ei myöskään ole välilä, vaan yrityslainaa voi hakea millä tahansa alalla toimiva yritys.

CapitalBoxin vaatimukset yrityslainan hakemiselle:

Lainantarjoajat arvioivat niin yrityksen luottokelpoisuutta kuin myös yrityksen perustajan luottoluokitusta. Lainapäätös perustuu tietoihin yrityksen kassavirrasta, luottotiedoista ja muista mittareista, jotka kuvaavat yrityksen tilaa. Nämä tiedot ovat jopa tärkeämpiä tietoja lainantarjoajan kannalta kuin yrityksen omaisuus.

Hae yrityslainaa CapitalBoxilta - näin se onnistuu!

Yrityslainan hakeminen CapitalBoxin kautta on nopeaa ja helppoa ja lainahakemuksen voi tehdä kokonaan netissä.

Lainan hakemista varten tarvitaan ainoastaan Y-tunnuksen yhteystiedot ja lainasumma, mutta hakemukseen voi täyttää myös muita lisätietoja.

CapitalBox käsittelee lainahakemuksen saman tien ja lainatarjouksen saa keskimäärin yhden työpäivän kuluttua. Yrityslainan hakeminen CapitalBoxilta on maksutonta eikä se velvoita hakijaa mihinkään.

Lainanhaku prosessi on simppeli:

  1. Päätä tarvitsemasi lainasumma
  2. Täytä lainahakemus.
  3. Tutustu saamaasi lainatarjoukseen ja sen ehtoihin
  4. Hyväksy sopiva lainatarjous
  5. Saat rahat tilille usein jo samana päivänä

Mikä on CapitalBox lainan korko?

CapitalBoxin kautta haetun yrityslainan korko on aina yrityskohtainen. Korko perustuu yrityksen liikevaihtoon, toimialaan, luottoluokitukseen ja kassavirtaan.

Yrityslainan kokonaishinta on aina yrityskohtainen ja se perustuu lainantarjoajan tekemään luottoarvioon. CapitalBoxin lainan hinnoittelu on selkeä eikä se sisällä piilokuluja.

CapitalBoxin kautta haettua yrityslainaa lyhennetään kuukausittain kiinteinä kuukausimaksuina, jotka pysyvät samana koko takaisinmaksun ajan.

Kokemuksia CapitalBoxista

CapitalBox on yksi tunnetuimmista Suomessa toimivista yrityslainapalveluista. CapitalBox on ollut toiminnassa jo vuosia, sillä se aloitti toimintansa fintech-yhtiö Multituden kautta.

Lukemiemme arvostelujen perusteella asiakkaiden kokemukset CapitalBoxista ovat pääosin erittäin positiivisia. Trustpilot-arvostelusivustolla CapitalBoxin arvosana on erinomainen: 4,6/5 ja arvosteluja on jätetty 74 kappaletta.

CapitalBoxin palvelua kehutaan nopeaksi ja mutkattomaksi. Lisäksi se saa kiitosta ammattimaisesta ja ystävällisestä asikaspalvelusta sekä joustavuudesta.

CapitalBox on Suomen Urheiluliiton pääsponsori

CapitalBox on tuttu nimi monille urheilua seuraaville, sillä CapitalBox sponsoroi Suomen Urheiluliiton urheilijoita. CapitalBoxista tuli Suomen Urheiluliiton pääsponsori vuonna 2021, ja sopimus on nelivuotinen.

Suomen ja Ruotsin huippu-urheilijoista koostuvaan Team CapitalBoxiin kuuluvat ruotsalaiset Daniel Ståhl ja Armand Duplantis sekä suomalaiset Kristiina Mäkelä, Senni Salminen ja Amanda Kotaja.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

CapitalBoxin asiakaspalvelu auttaa ja neuvoo yrityslainan hakemiseen ja myöntämiseen liittyvissä kysymyksissä.

CapitalBoxin asiakaspalvelu on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 09.00–17.00. Yhteyttä voi ottaa joko puhelimitse tai sähköpostitse.

CapitalBoxin asiakaspalvelu vastaa 12 tunnin sisällä asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa. CapitalBoxin verkkosivuilla voi pyytää myös soittoaikaa tietylle päivälle haluttuun aikaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kun yritys on ollut toiminnassa yli 6 kk, voi se hakea realivakuudetonta yrityslainaa CapitalBoxilta. Uudelle yritykselle voidaan myöntää yrityslainaa sen kokonaiskuvan perusteella. Uusia yrityksiä koskevat samat vaatimukset kuin muitakin yrityslainaa hakevia yrityksiä.

Yrityslainan korko on aina yrityskohtainen ja se määräytyy yrityksen liikevaihdon, alan, kassavirran ja luottoluokituksen perusteella. Lainan määrä vaikuttaa korkoon vähemmän kuin yrityksen muut tekijät. Lisäksi korkoon vaikuttaa myös markkinakysyntä ja mahdolliset muut ulkoiset tekijät.

Yrityslaina on kertaluonteinen laina, jonka yritys nostaa käyttöön kerralla. CapitalBoxin yrityslainaa voi saada maksimissaan 350 000 euroa.

Yritysluotto toimii puolestaan joustoluoton tavoin eli saatua luottoa voi nostaa käyttöön luotolliselta yritystililtä koska tahansa. CapitalBoxin yritysluottoa voi saada maksimissaan 100 000 euroa ja sen laina-aika on enintään 50 kuukautta.

CapitalBox voi myöntää yrityslainaa kaikille yritysmuodoille, kunhan ne täyttävät yleiset laina-vaatimukset. Osakeyhtiö, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, toiminimi ja osuuskunta ovat kaikki käypäisiä yritysmuotoja lainan hakemiseen.
CapitalBoxin myöntämiin yrityslainoihin ei tarvita omaisuutta tai muuta kiinteää omaisuutta vakuudeksi, vaan henkilökohtainen takuu riittää. Yyrityksen omistaja joutuu kuitenkin antamaan lainalle henkilökohtaisen takuun.