Broaden kokemuksia: lue lisää yrityslainan ominaisuuksista ennen sen hakemista

Tässä arvostelussa keskitymme yritysrahoitusratkaisuja tarjoavaan Broaden yritykseen ja sen yrityslainaan. Perehdymme Broadenin yrityslainan ominaispiirteisiin ja lainan hakemisen kriteereihin. Lisäksi käymme läpi, kuinka yrityslainan hakeminen Broadenilta onnistuu.

Ominaisuudet:

Tietoa:

Mikä yritys toimii Broadenin taustalla?

Broaden on suomalainen yritysrahoitusratkaisuja tarjoava yritys. Broaden on Blue Finance Corporate Lending Oy:n operatiivinen brändi, ja Blue Finance -konsernin tytäryhtiö. Broadenin toimitusjohtajana toimii Petteri Menna.

Blue Finance -konserni on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on toiminut rahoitusmarkkinoilla vuodesta 2011 lähtien ja palvellut perustamisestaan lähtien yli 200 000 asiakasta. Blue Finance on laajentanut toimintaansa neljään maahan.

Broaden – joustava yrityslaina pienyrittäjille

Broadenin yrityslaina on suunnattu suomalaisille pienyrittäjille. Lainaa voi hakea eri käyttötarkoituksia varten, kuten esimerkiksi investointeihin, kassavirran paikkaamiseen tai varaston täydentämiseen.

Broadenin yrityslaina on reaalivakuudeton, ja sen takaamiseksi riittää henkilötakaus. Lainaa voi hakea 1 000–10 000 euroa.

Broadenin yrityslaina:

Mitä ehtoja Broadenin yrityslainan hakemiselle on?

Broadenin yrityslainaa voivat hakea kaikenlaiset yritykset: osakeyhtiöt, avoimet yhtiöt, kommandiittiyhtiöt ja toiminimet. Lisäksi Broadenin kautta lainaa voivat hakea myös yksinyrittäjät, freelancerit, kevytyrittäjät ja keikkatyöläiset, joilla on Y-tunnus.

Lainalle vaaditaan vähintään yksi henkilötakaaja, mutta joissain tapauksissa lainalle voidaan vaatia kahta takaajaa. Lainan hakija toimii automaattisesti takaajana. Toinen takaaja voi olla myös yrityksen ulkopuolinen henkilö.

Lisäksi yrityslainan käyttötarpeen tulee liittyä yrityksen toimintaan, sillä Broaden ei myönnä lainoja yksityishenkilöille.

Broadenin yrityslainan hakemisen edellytykset:

Kuinka yrityslainaa haetaan Broadenilta?

Broadenin yrityslainaa haetaan verkossa, ja koko prosessi hoituu nopeasti. Lainapäätöksen saa vikkelään ja samoin myönnetyn lainan maksaminen käy ripeästi.

Lainaa haettaessa hakijan on tunnistauduttava verkkopankkitunnuksilla, ja lainaa hakevalla henkilöllä on oltava nimenkirjoitusoikeus yrityksessä, jolle lainaa haetaan.

Lainahakemukseen ei tarvita liitteitä. Mikäli Broaden tarvitsee lisätietoja yritykseen liittyen, kysytään niitä erikseen.

Yrityslainan hakeminen Broadenilta:

  1. Täytä lainahakemus.
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  3. Anna lainan takaajan tiedot.
  4. Saat lainapäätöksen ja mahdollisen lainatarjouksen saman tien.
  5. Laina maksetaan tilillesi heti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Mikä on Broaden yrityslainan korko?

Broadenin yrityslainassa ei ole korkoa, vaan sen kokonaishinta on selvillä jo lainatarjouksessa. Yrityslaina on siis tasalyhenteinen kertalaina. Lainatarjous perustuu riskiarvion sekä hakijan että yrityksen tietojen perusteella.

Broadenin yrityslaina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, joka määräytyy yrityskohtaisesti. Lyhennettävän erän määrä riippuu lainasummasta ja laina-ajasta.

Kokemuksia Broadenin yrityslainasta

Lukemiemme arvostelujen perusteella asiakkaat arvostavat erityisesti Broadenin lainanhakuprosessin helppoutta ja nopeutta. Lisäksi yritys saa kiitosta kotimaisuudesta ja lainan tarjoamisesta myös freelancereille, kevytyrittäjille ja keikkatyöläisille, sillä monilla muilla lainapalveluilla ei vastaavaa mahdollisuutta ole.

Broaden ei ole listattuna Trustpilot-sivustolla, mutta sen emoyhtiö Blue Finance on. Blue Financen arvosana Trustpilot-sivustolla on 4,4/5 ja arvosteluja on 14 kappaletta. Asiakkaat kehuvat Blue Financea nopeasta ja asiallisesta lainapalvelusta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta.

Broadenin akatemia yrityksille

Broadenin akatemia on yrittäjille suunnattu tietopankki, jossa on hyödyllisiä artikkeleita ja oppaita yritystoimintaan ja sen kasvattamiseen liittyen. Yritysakatemia on saatavilla Broadenin verkkosivuilla ja sen kaikki materiaalit maksuttomia.

Akatemian oppaat käsittelevät yritystoiminnan eri osa-alueita ja vaiheita. Oppaisiin lukeutuu muun muassa opas yrityksen markkinointiin, opas budjetointiin ja opas pienyrityksen kirjanpitoon.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Broadenin asiakaspalvelu auttaa niin lainaan liittyvissä tiedusteluissa kuin jo olemassa olevaan lainaan keskittyvissä kysymyksissä.

Broadenin asiakaspalvelu on tavoitettavissa joko puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Asiakaspalvelu tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.00–15.00.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus yrityksessä. Hakemukseen täytetään haettava lainasumma ja lainan määrä, yrityksen Y-tunnus sekä hakijan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Hakemuksen lähettäminen vaatii myös henkilöllisyyden varmistamisen verkkopankkitunnuksilla. Hakemukseen ei tarvitse lisätä liitteitä.
Yrityslainaa voi hakea ja saada 1 000–10 000 euron välillä. Suurin myönnettävä yrityslaina on siis 10 000 euroa.
Broaden on erikoistunut palvelemaan suomalaisia pienyrityksiä ja yrittäjiä. Broadenin kautta lainaa voivat hakea niin toiminimet, osakeyhtiöt, avoimet yhtiöt, kommandiittiyhtiöt sekä freelancerit, keikkatyöntekijät, kevytyrittäjät ja yksinyrittäjät, joilla on Y-tunnus.
Yrityslaina on vakuudeton eli sen saaminen ei vaadi reaaliomaisuutta takaamiseen, vaan henkilötakaus riittää. Lainan hakija toimii automaattisesti takaajana. Joissain tapauksissa lainalle tarvitaan kaksi takaajaa. Tällaisessa tilanteessa toinen takaaja voi olla yrityksen ulkopuolinen henkilö.
Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Lyhennyserän suuruus määräytyy aina yrityskohtaisesti. Lyhennyserän määrään vaikuttaa lainasumma ja laina-aika sekä yrityksen riskiluokitus ja yrityksen ja lainanhakijan tiedot.